Hallingdal Kraftnett

Hallingdal Kraftnett Logo stor
Våre fokusområder
Nett
Bredbånd
Nettleie
Utbygging
Vedlikehold

Hele Hallingdals
nettselskap

En mann med arbeidsklær jobber i en strømmast med blader fra et tre i forgrunnen og lett skyet himmel i solnedgang i bakgrunnen.

Om Hallingdal Kraftnett

Hallingdal Kraftnett er Hallingdals nettselskap med et konsesjonsområde som strekker seg over 150 km fra Krøderen i syd, til Finse i vest. De utvikler, drifter og vedlikeholder et strømnett som dekker alle typer kunder i kommunene Hol, Ål, Gol, Nesbyen og Flå.

Hallingdal Kraftnett legger sin ære i at alle skal ha stabil tilgang til strøm, om kunden er stor eller liten, uansett vær

Selskapets ansatte er i beredskap døgnet rundt for å sikre kundene en trygg og stabil strømforsyning, og er stolte av å være blant de mest effektive og veldrevne nettselskapene i Norge. Som leverandør av et produkt som alle er avhengig av, bidrar selskapet til samfunnsutviklingen i Hallingdal og legger til rette for verdiskaping i regionen. De færreste kan tenke seg et liv uten strøm.

To personer arbeider i en heisekran på toppen av en strømmast. De har på seg arbeidsklær og det er en snødekket nettside i bakgrunnen.
Adresse Lienvegen 41, 3580 Geilo
Organisasjonsnummer 971 589 752