Våre fokusområder
Nett
Strøm
Elbil-Lading
Fibernett
Altibox

Bringer verden
til Hallingdal

En gruppe på fire unge mennesker med vinter-antrekk, ryggsekker og slalombriller, står på toppen av et snødekt fjell. Det er blå himmel og skyer og snø i bakgrunnen. Den fremste personen i gruppen holder en telefon i hånden og tar en selfie av alle.

Om Bruse

Fiber- og teknologiselskapet Bruse er en veletablert og stødig bidragsyter til vekst i Hallingdal. Vi tilbyr fiberbasert bredbånd, TV- og strømmetjenester fra Altibox, solenergi og elbil lading. Ingenting slår lysets hastighet. Vi sørger for at Hallingdal har lynrask og stabil tilkobling til resten av verden. Bruse drifter og bygger ut fibernettet sammen med flere andre selskap i Vidju gruppen. 

Bruse er Hallingdals lokale fiber- og teknologiselskap, med et genuint engasjement for Hallingdal

Selskapet har et solid fotfeste i Hallingdal, og har siden etableringen i 2017 vært en drivkraft med et sterkt ønske om å utvikle Hallingdal inn i en grønn og spennende fremtid. Ved å legge forholdene til rette for bærekraftig vekst ønsker vi å bidra til å gjøre Hallingdal til et spennende sted å jobbe og et attraktivt sted å leve.

En mann med rutete og rød skjorte står utenfor en trehytte med en kaffekopp i hånden. Han snakker i telefonen og det er et nordisk fjellandskap i bakgrunnen.
Telefonnummer +47 32 07 80 70
Adresse Furuvegen 5, 3550 GOL
Organisasjonsnummer 917 985 316