Torpomoen Drift

Torpomoen Drift Logo
Våre fokusområder
Konferanser
HMS-produkter
Overnatting
Eiendomsdrift
Møterom
Kjøkken
Kurs
Camping

Hele Hallingdals
samlingspunkt

Nærbilde av en gruppe mennesker som deltar på en seminar. De ser samme retning og holder hendene opp i applaus.

Om Torpomoen Drift

Torpomoen har en lang og rik historie. Siden tidlig på 1800-tallet har tomten blitt flittig brukt til å arrangere bygdefester og markeder for lokale bønder. Stedet var i lang tid en viktig lokasjon for militæret (regionens HV hovedkvarter) og ble brukt til opplæring og øvelser. Siden årtusenskiftet har lokale entreprenører overtatt driften av området, og har etablert moderne kontorlokaler for mange bedrifter og arrangerer mange kurs og øvelser innenfor HMS, brann- og redning, for politiet og norsk luftambulanse. Flere av de interkommunale samarbeidsmiljøene har base på Torpomoen.

Torpomoen Drift har i lang tid vært et naturlig møtepunkt for livet i Hallingdal

Torpomoen er på mange måter hele Hallingdals samlingssted, samt et treningssted for politi, brannvesen, helsevesenet og sikkerhetstjenester. Her har mange bekjentskaper bli knyttet og mange viktige beslutninger blitt tatt. I dag tilbyr Torpomoen Drift tjenester innen kurs, møterom, arrangementer, overnatting, camping og HMS-produkter. Å skape et felles miljø for innovasjon er et viktig satsningsområde for å skape fortsatt vekst i Hallingdal, blant annet sentrert rundt det nye "Reodors verksted." 

Flyfoto av Torpomoen Drift sin tomt i sommertid, med grønne skogdekte fjell i området. I forgrunnen snor en elv seg rundt tomten.
Adresse Torpomoen, 3579 Torpo
Organisasjonsnummer 989 503 154